Anunt pe ejobs: Cautam membru in comisiile sectiilor de votare pentru alegerile europarlamentare

Daca aplici, primesti un mail:
............................."Pentru a fi selectat de noi ca observator si pentru a demonstra ca ne veti fi loiali , dorim sa ne trimiteti in original prin posta (recomandata) ,curier sau personal pana la data de 31.03.2009 ( data postei) pe adresa noastra din Bucuresti, ........................................... cel putin o lista completata ,pe care o gasiti pe site-ul ...........................pagina de start.

ATENTIE !Completarea acestei liste nu constituie inscriere in partid.

Dupa primirea listelor cu semnaturi va vom comunica persoana de contact pentru a va da toate detaliile necesare pentru participarea dumneavoastra ca observatori la alegerile europarlamentare din partea partidului ..................., infiintat legal in......."

Curios, descarci lista, care PAM PAAAAAM, este o LISTA A ALEGATORILOR CARE SUSTIN PARTIDUL.............LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.


Asa, esti folosit de doua ori. Le asiguri lor candidatura, si mai faci si pe observatorul pentru ei in ziua aia. Totul pentru o suma derizorie. Dar pana la urma, cine sa-i voteze daca nici macar n-au sustinere incat sa faca rost pe bune de cateva semnaturi decat prin promisiunea unui...job(ca nu stiu cum sa-i zic)?