Carne extra la Spring Time

Stire: Un tip, la Spring Time a gasit un vierme in hamburger.
Toata lumea stupefiata. Incepem cu totii sa ne punem intrebari din ce in ce mai serioase in privinta calitatii serviciilor de la fast food. Sa fim seriosi, oricum numai sanatos nu esti dupa ce iesi de la un fast food, indiferent de cat de "green" ar declara ca este.
Daca gasesti un vierme in mancare, te imbolnavesti pe loc, insa daca nu gasesti, mananci in repetate randuri de acolo, vasele de sange se ingroasa, creste nivelul colesterolului, incepi sa ai probleme cu ficatul, te doare des inima, iti simti mainile reci, transpiri excesiv, ocupi mai mult spatiu decat usa, sau, mai grav, nu ai loc la metrou. Evident, te ingrasi in timp, mancarea aceea are efecte negative a la longue, nu asa, imediat(bine, te poate apuca cine stie ce indigestie, dar este un pic mai improbabil).
Multi romani gandesc la avantaje dar si dezavantaje pe moment. E ca si atunci cand de iti cumperi incaltaminte din inlocuitor de piele, pentru ca e frumoasa si rezistenta pe moment, chiar daca cea din piele tine mai mult si costa proportional cu perioada. Pe noi ne deranjeaza ce se intampla acum. De ce nu ne revoltam ca sunt substante chimice in mancare, care in timp sunt mult mai periculoase decat un amarat de vierme? Raspunsul mi-l pot da singura, cu amaraciune:"Pentru ca substante chimice gasesti in toate, dar viermi nu".
Pana la urma, daca incerc o doza de cinism si amuzament, pot spune ca viermele ala...tot carne e. In alte tari, viermii se mananca, si sunt chiar buni. S-ar putea sa fie mai sanatos decat o bucata de burger, in care se gasesc copite de broasca si urechi de tipar, numit ironic de crescatorul sau "Cowie". Oricum, multi, cand eram mici probabil ca mancau cirese cu viermi, si pun pariu ca erau bune..
Bon Appetit
...


2 pareri:

Adeline spunea...

Trebuie sa recunosc ca pe mine m-a cam orbit brandingul Spring Time si, cand dadeam prin Bucuresti, acolo mancam. Dar din nou, aparentele inseala iar lipsa de respect fata de consumator e la ea acasa...

Rere spunea...

Eh, o fi, dar..greseli se intampla oriunde. Ghinionul e ca s-a intamplat la Spring Time, unde se spune ca au cea mai mare grija de tine.